söndag 13 mars 2016

Idrotts Blogg

tisdags så körde jag Bröst och trisept. Jag körde ett 120 min pass med min kompis Linus och Alfred.
Mitt mål är att benka 80kg. Förra månaden va mitt mål 70kg och det var mitt PB. (person bästa) 
 jag testade 80kg på tisdagen men jag klarade inte av det. sen provade jag några gånger men på fredagen slutet av veckan så klarade jag 80kg. känns väldigt bra. mitt mål innan sommaren är minst 85kg om det är möjligt. jag har haft det målet sän i julas när jag klarade köra rep 8 rep på 65kg.

Jag har inte kunnat köra varje dag i veckan för jag hade prov i matte som va välldigt viktigt. jag har Naturkunsakps prov på onsdagen den här veckan som kommer och jag måste klara av det. rätt viktigt prov för mig den här kursen. Tråkigt att skolan påvärkar träningen så att man inte kan träna. Men den här veckan ska jag försöka gymma på min håltimme på måndagen. På tisdagen ska jag hemma o plugga NO införprovet på ons. Men sen torsdag och fredag ska jag försöka hinna med att gymma enligt mitt shema jag har gjort

Jag vart inte riktigt nöjad med min träning den här veckan för jag har inte kunnat träna alla för jag har haft prov att plugga till. Men jag är glad att jag nådde mina mål för den här månaden. jag tycker det är det som är viktigast. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar