torsdag 16 april 2015Här är kalle. Han är 33 år gammal. Kalle har en bil men den är på reperation för elektroniken krånglar så han är tvungen att åka kommunalt till jobbet. Påväg till jobbet så lyssnar han musik på sin favorit musik på via spotify och kikar med sinna vänner.

Det han klagade på om spotify var att vissa låtar som han brukar lyssan på youtube finns inte på spotify. Och när han ska lyssna på dom på youtube drar dom för mycket data så hans internet brukar inte räcka hela månaden när han lyssanr på musik på youtube. 

Så han sa att det skulle va jätte bra om dom fanns en app där mindre artisterna som gör musik på youtube också kunde lägga upp sin musik på en app som spotify.

Jag frågade kalle vad han tyckte om spotify
först frågade jag vad han tyckte vad bra med spotify.

Spotify

Bra
Han tyckte att det som var bra med spotify var att man kan göra egna spellistor med musik och att man kan dela den musik man lyssnar på med sinna vänner.Mer han tycker är så bra med spotify är att det e svensk och att det är som en gåva till resten av värden. Han tyckte också att det är bra med att det finns så mycket musik på spotify. En sak till som är så bra med spotify är att man kan ha ett gratis konto och fortfarande lyssna musik. Det som är lite synd är att det är reklam om man har ett gratis konto artisterna måste ju också kunna köpa mat och kläder. Dom har redan mycket pengar men ändå. Det är också bra att man kan ladda ner låtarna så om man får slut på internet så kan man forfarnade lyssna på dom.

Dåligt
Det som han tyckte var mindre bra är att det är svårt är att hitta ny bra musik på spotify och det finns ju så mycket också. Man kan ju klicka på ''spela upp radio'' på låtar så att liknade låtar kommer upp men det som är problemet. Problemet är att Kelle är rätt bred i sin musik smak och han gillar inte t.ex. bara lyssna på rock utan klassik också. En sak till som är dålig är att artisterna får dåligt betalt så att dom börjar lämna spotify och tar bort sin musik. Det som är konstigt är att artisterna som gör musik har ju oftast redan mycket pengar äre verkligen så viktigt.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar